18 Mart 2012

Bir Yumak Mutluluk

Geçen cumartesi aldığım, pazar sabahı bitirdiğim. En az ilki kadar sevdiğim. Üçüncüsü çıkarsa yine aynı zevkle okuyacağım. Kitap:O).

Mutlu sonla biten hikayeleri seviyorum. Kahramanların mutlu olması, bana da mutluluk veriyor. Umut aşılıyor. "Aslında hayat güzelmiş!" düşüncelerimi pekiştiriyor. Tüm bunları hissetmemi sağladığı için bu kitabı da sevdim.

Rahat da okunuyor. Kalın ama çabuk bitiyor.

Tavsiyemdir.

GÖÇEBE

Aslında haziran 2011'de almıştım bu kitabı. Bir yazımın içinde de bahsetmiştim sanki. Ama bugün tekrar okuyup bitirince ayrı bir yazıyla tekrar anlatmak istedim. Mutlaka okumalısınız. Bilimkurgu tarzında ama romantik de sayılabilecek, beni çok etkileyen kitaplardan biri.

Yazarı Alacakaranlık serisinin yazarı. Şu vampir çocukla, insan kızın hikayesini anlatan, filme de çekilen seri. O serinin hiç bir şeyini sevmedim, sevemedim vampir hikayelerine bayılmama rağmen. Bu kitabını ise tek geçerim. Aynı yazarın kitabı değilmiş gibi geliyor bana zaten.

Tavsiyemdir.

Not: An itibariyle yine okuyup bitirdim ve yine ayrı bir keyif aldım... İkinciye okuduğumu zannediyordum ben,  bu yazıya dönünce anladım, meğerse üçüncüye okumuşum. Farkında olmadan senede bir kere elime alıp okuyorum galiba...21.02.2013