27 Ocak 2013

ATEŞBÖCEKLERİNİN MEVSİMİ

Benim çok sevdiklerimden...

İki bin beşte almışım. Kaçıncıya okudum bilmiyorum ama buraya hiç yazmamışım...

Binchyseverim ben.

Siz de okuyun...

22 Ocak 2013

GERİ DÖNECEKSİN


Az önce kim bilir kaçıncıya okuyup bitirdiğim kitap. 2004'te almışım. Hemen her kitabıma mutlaka adımı ve aldığım tarihi yazıyorum.

Geri Döneceksin bana iyi gelen kitaplardan. Hani insanlar canları sıkkın olunca, bir konuda bir şeyler yapmalı, duygusu yaşayınca kişisel gelişim kitapları falan okurlar ya, ben de böyle dönemlerinde dönüp Geri Döneceksin'i ve Yalnız Kadınlar  Sokağı'nı okuyorum. İkisi de bana umut veriyor, hayatın her türlü olaydan sonra da devam edebiliyor olması mutlu ediyor beni.

Tavsiyemdir....

18 Ocak 2013

KİMSE SORMAZSA BEN SORARIM


Çok eski bir kitap bu biliyorum... Basım yılı 2001 olabilir. Ben taa ilk çıktığında almıştım, belki de biri hediye etmişti hatırlamıyorum bile. Geçenlerde yine elime geçti. Okudum. Arman'ın  o dönemde yaptığı röportajları topladığı bir kitap. Güzel olan yönü ya da hoşuma giden şeyi şudur ki, o dönemdeki tüm popüler kişiler resmi geçit yapmış gibi oluyor. Yaklaşık on iki sene sonra okuduğumda gördüm ki, kimini unutmuşuz çoktan. Kimi o zaman kariyerinin başındaymış, çok ilerlemiş. Kimi vefat etmiş. Kimini de şu andaki popüler işlerden tanıyoruz zaten ama o zaman yine çok sevdiğimiz başka şeylerle gündemdeymişler. Alıp okumaya değmez belki artık ama bir yerlerden elinize geçerse göz atmanızı öneririm...